Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

UMC Utrecht implementeert RES Software op nieuwe Windows 7 omgeving

Annelies Vermeulen
UMC Utrecht implementeert de RES Dynamic Desktop Studio om de geplande Windows 7 migratie te vereenvoudigen en IT-operationele taken te automatiseren. De migratie zorgt voor een verkorting van inlogtijden, vereenvoudiging van beheer en het verlagen van het aantal incidenten.
UMC Utrecht implementeert RES Software op nieuwe Windows 7 omgeving

Met RES Workspace Manager zijn persoonlijke workspaces per eindgebruiker centraal te definiëren en te beheren. RES Automation Manager automatiseert het beheer en onderhoud van de Windows-omgeving.

“Gezien de diversiteit van de medewerkers en het gebruik van ICT op verschillende plaatsen in het ziekenhuis, is het belangrijk dat iedere medewerker snel kan inloggen om de patiënt zo snel mogelijk te helpen”, zegt Erwin van den Heuvel, hoofd afdeling ICT services bij UMC Utrecht. “Door de keuze voor RES Software zal voor iedere gebruiker een gepersonaliseerde desktop worden aangeboden met hierin de applicaties, data en instellingen die de ingelogde gebruiker op dat moment en op die locatie nodig heeft, met daarbij de juiste security instellingen en autorisaties.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

UMC Utrecht opent internetportaal voor hiv-patiënten

UMC Utrecht opnieuw beste ziekenhuiswebsite

KNO-onderwijs UMC Utrecht via Telemedicine a la carte

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.