Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Vallende lamp rakelings langs Schippers

Mark van Dorresteijn
Een vallende lamp (foto) zorgde vandaag voor consternatie in de Tweede Kamer. Na een val van enkele meters hoogte spatte de lamp vlak naast minister Edith Schippers van VWS uiteen.
Vallende lamp rakelings langs Schippers

De vergadering werd enige tijd geschorst en tijdens die pauze wierpen de volksvertegenwoordigers eensgezind een inspecterende blik op de overige spotjes in het plafond. Ook werden door het Kamerpersoneel stoffer en blik en een stofzuiger aangerukt om de scherven op te ruimen, waarna de vergadering kon worden hervat.

Onbekende reden

Volgens een woordvoerder van de Tweede Kamer is nog niet bekend wat de reden is. “De lampen worden regelmatig gecontroleerd. We zullen ze nog een keer laten controleren”, aldus de zegsman. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Filmpje van vallende lamp

5 REACTIES

  1. Dit soort incidenten gebeurt dagelijks op de werkvloer . In de Zorg bijv. op de OK-Kamers waar geopereerd wordt , op onderzoekkamers ; etc.. Daar horen we niets over. Maar als er iets gebeurd in de Tweede Kamer dan ……De Media maakt er dan een “Circus ” van. De Politiek kan zich beter druk maken over wat er Werkelijk in de samenleving gebeurt ! Grote Werkloosheid in de Zorg; minder handen aan het BED ; Eigen Bijdrages ; minder Kwaliteit in de Zorg; etc..

  2. Lees alle reacties
  3. Gelet op alle commotie, inclusief de tranen van de heftig geschrokken minister moet er hoognodig een onderzoek komen (liefst van een extern adviesbureau) over de oorzaak en reden van de vallende lamp. Laten we een terroristische aanslag ook niet uitsluiten. Diepgaand onderzoek gewenst!

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.