Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Van den Dungen verruilt Kentalis voor VWS

Bas van den Dungen vertrekt na negen jaar bij Koninklijke Kentalis. Hij wordt directeur-generaal Curatieve Zorg bij het ministerie van VWS. Hij vervangt Leon van Halder die in november 2013 is benoemd tot secretaris-generaal bij het ministerie van VWS.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Van den Dungen verruilt Kentalis voor VWS

Bas van den Dungen begon negen jaar geleden als bestuurder van Viataal, een van de rechtsvoorgangers van het huidige Kentalis. Hij speelde een belangrijke rol bij de fusie van Viataal, Effatha-Guyot en Sint Marie. Met de fusie werd 225 jaar aan expertise veiliggesteld, gebundeld en vervolgens verder uitgebouwd. Mede onder zijn bestuur is Kentalis uitgegroeid tot de grootste specialistische zorg- en onderwijsorganisatie in Nederland voor mensen met een auditieve en/of communicatieve beperking.

Motivatie

Bijdragen aan de eigenwaarde van cliënten en leerlingen van Kentalis was een belangrijke motivatie voor Van den Dungen. ‘Eigenwaarde krijg je vooral door zo gewoon mogelijk mee

0
121

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.