Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vebego neemt belang in leverancier medical supplies

Multinational Vebego heeft met ingang van 19 november, via dochterorganisatie Alpheios International, een belang van vijftig procent genomen in de Belgische leverancier van medical supplies Axamed nv.
Vebego neemt belang in leverancier medical supplies
Foto: Wim van Ophem

‘Het past volledig in onze strategie om naast onze sterke positie in de facilitaire markt van zorginstellingen onze positie op het gebied van medical supplies verder uit te bouwen’, aldus Roger van Wersch, CEO van Vebego Products & Systems. ‘Enkele jaren geleden zijn we gestart met Medeios als leverancier van mobiliteitshulpmiddelen naar onze klanten. Dit ontwikkelt zich zeer voorspoedig. De uitbreiding met Axamed is een logisch vervolg. Door het grote gezamenlijke netwerk van Vebego bedrijven in de Belgische zorgmarkt met onder andere Alpheios, Assist, Cleandeal, Medeios en Axamed geloof ik dat we elkaar versneld kunnen laten groeien en onze klanten beter kunnen helpen.’

Axamed

Het Belgische Axamed, met twintig medewerkers gevestigd te Sint-Niklaas, is al jarenlang actief op de markt en is een groothandel op een breed gebied van medische artikelen. Dit gaat van medische hulpmiddelen en disposables via stoma- en incontinentieartikelen, revalidatiehulpmiddelen, tilliften en aangepaste baden tot wondverzorgingsartikelen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.