Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verpleegkundigen UMC Utrecht werken met CS Maps van ChipSoft

Eindredacteur
Verpleegkundigen van de divisies Kinderen en Hersenen van het UMC Utrecht kunnen sinds kort met behulp van CS Maps van ChipSoft snel zien welke zorg een patiënt op dat moment nodig heeft. Dat meldt computable.nl.
Verpleegkundigen UMC Utrecht werken met CS Maps van ChipSoft

CS Maps is een dashboard en werklijst in een. Afdelingen staan op dynamische plattegronden afgebeeld waarop te zien is wat er nog moet gebeuren met een patiënt. Zorginstellingen kunnen CS Maps op alle denkbare disciplines inzetten. Zo kan het systeem helpen de zorgbehoeftes op de SEH en OK duidelijk in kaart te brengen, maar is het ook uiterst geschikt om de logistiek van apparatuur binnen de zorginstelling aan te sturen, aldus computable.

Pilot

“Het systeem is een waardevolle toevoeging voor het verpleegkundig dossier”, zegt Annewijke van Keulen, projectleider verpleegkundig dossier en CS Maps van het UMC Utrecht. “Het biedt in één view een overzicht van de afdeling met daarbij per patiënt de waarschuwingen en acties die op dat moment relevant zijn. De bevindingen uit deze pilot worden meegenomen bij de verdere ontwikkeling en implementatie van CS Maps in het UMC Utrecht. De planning is dat vanaf 12 maart het hele UMC Utrecht ermee werkt.” (Zorgvisie / ICT)

Lees ook:

Westfriesgasthuis brengt verpleegafdeling in kaart met CS Maps

LUMC over op CS-EZIS.Net van ChipSoft

Diaconessenhuis Leiden kiest voor ChipSoft

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.