Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verscherpt toezicht Sinai Centrum opgeheven

De IGZ heeft het verscherpt toezicht op Sinai Centrum locatie VG Wonen Maccabedialaan te Amstelveen opgeheven. De IGZ stelde op 14 januari 2010 de locatie onder verscherpt toezicht vanwege structurele tekortkomingen. De veiligheid, het werken met ondersteuningsplannen en de deskundigheid en continuïteit van personeel stonden onder druk.
Verscherpt toezicht Sinai Centrum opgeheven

Het afgelopen jaar hield de IGZ vijf voortgangsgesprekken met het Sinai Centrum. Tijdens een inspectiebezoek van 22 juni dit jaar toetsten inspecteurs de vooruitgang. Tijdens dit bezoek constateerde de inspectie duidelijke verbeteringen. Zo zijn onder andere voor alle cliënten persoonlijke ontwikkelplannen gemaakt, is de dagbesteding gestructureerd en is de professionele aanpak verbeterd door het aanstellen van een fysiotherapeut, ergotherapeut en een logopedist. Ook is het personeelsbestand kwantitatief voldoende op orde en er wordt veel gedaan aan scholing en praktijktraining. Hierdoor wordt 24-uurszorg op maat geleverd. De inspectie blijft de vorderingen van de zorgorganisatie volgen. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Henrie Henselmans wordt bestuurder Sinai-bestuurder Sinai-centrum

Sinani Centrum onder verscherpt toezicht

Sinai Centrum in Amstelveen beschoten

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.