Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Vertrek topman kostte Westfriesgasthuis zes ton

De bestuurscrisis in 2009 bij het Westfriesgasthuis heeft het ziekenhuis bijna zes ton gekost. Dit is op te maken uit de jaarstukken over 2009 en 2010 van het ziekenhuis, zo meldt het Noordhollands Dagblad.
Vertrek topman kostte Westfriesgasthuis zes ton

Bestuursvoorzitter Patrick Edgar stapte in september 2009 op. Hij kreeg een ontslagvergoeding mee van 257.000 euro en werd vervangen door interimmanager Fred Plukker, die een aanzienlijk hogere vergoeding ontving. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Patrick Edgar verlaat Westfriesgasthuis

Jeroen Kreuger wordt bestuursvoorzitter Westfriesgasthuis

Een hectische week voor het Westfriesgasthuis

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

4 REACTIES

  1. Edgar is nu programmadirecteur bij het CWZ in Nijmegen. In zijn Linkedln profiel staat hij een snel inzicht heeft in …bla bla, in elk geval hoe hij zijn portemonee kan vullen. Volgens de levensloop in zijn profiel blijft hij meestal ergens 3 jaar, dus zijn vertrek in Hoorn is eigenlijk gepland door hem cq geforceerd. Ik ben wel benieuwd wat voor vertrekregeling hij nu heeft in Nijmegen want daar zal hij ook wel weggaan na 3 jaar, zelf of geforceerd.
    Wat mijnheer Coolen betreft wacht hem waarschijnlijk een teleurstelling: mensen hebben vaak vervelende trekjes die zo hier en daar opspruiten ten koste van anderen, dat zal bij de PVV niet anders zijn tenzij ze van een andere planeet komen. Steek uw energie in de situatie van uw vrouw om de verzorgers en bestuurders van de instelling waar zij is het lastig te maken zodat ze krijgt wat ze nodig heeft en recht op heeft.

  2. Lees alle reacties
  3. Mijn vrouw wordt met deze hitte en 12 uur per dag in een rolstoel in een gebouw zonder airco EENMAAL PER WEEK GEDOUCHED (ALS ER TIJD VOOR IS !!!!!!)
    Mijn inspanning is dat ik in mijn familie en grote kennisenkring en via het verpleeghuisblad en via alle verpleegtehuizen in Eindhoven ZOVEEL MOGELIJK STEMMEN WIN VOOR GEERT WILDERS eerder dan stemmen op de boeven die het zover hebben laten komen dat de top van Nederland zich zit te verrijken op een manier die zelfs 70 jaar geleden in Nederland niet voorkwam (reken maar gerust terug)

  4. Wanneer gaan ze eindelijk eens de bewijslast bij de vertrekkende partij leggen,als jij niet funktioneerd volgens de direktie dan moet jij maar bewijzen dat je wel hebt gefuntioneerd als je dat kan bewijzen dan heb je recht op een vertrekvergoeding,en dan ook nog eens niet zulke hoge bedragen,het is toch van de gekke ik moet hier misschien wel een jaar of acht voor werken. waarom wordt de zorg toch zo duur?????.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.