Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties8

Verzekeraars zien zorgkosten flink stijgen

De zorgkosten gaan in 2014 met 5,3 procent omhoog. Dat is 1,97 miljard euro. Dat blijkt uit de prognose van de zorgkosten voor 2014 van Zorgverzekeraars Nederland en Vektis.
Verzekeraars zien zorgkosten flink stijgen
Premium

Het grootste deel van de

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  8 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Oudere mensen die zorg en geborgenheid nodig hebben, kunnen dat niet meer ontvangen in instellingen, dat moeten ze maar thuis zien te regelen, vanwege de bezuiningen. En dan lees je dat de stijging voor 2014 voornamelijk komt door ziekenhuiszorg met hun dure top. Lijkt mij dat er iets beter door de slimme heren (dhr Rutte, snotaap zou mijn moeder zeggen, vrijgezelle man die niets nergens naar hoeft te kijken) uit Den Haag naar de uitgaven in de zorg en de behoeftes van de ouderen,die wel Nederland opgebouwd, gekeken gaat worden.

  3. bevreemd me in het geheel niet
   zowel inhoudelijk(gebied ongekend uitgebreid,bv zwangerzijn is ook ziek etc.???) als onroerendgoedelijk
   grote ziekenhuizen gefuseerd en gebouwd, de laatste jaren, die moeten uiteindelijk toch ook afgeschreven worden, natuurlijk over de ruggen van de belastingbetalers???

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.