Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verzorgingshuis verhuist met dertig weken vertraging

De verhuizing van verzorgingshuis De Vijverhof in Capelle aan den IJssel stond gepland voor meer dan een half jaar geleden, maar door lekkage tijdens de nieuwbouw moest de klus bijna dertig weken worden uitgesteld.
Verzorgingshuis verhuist met dertig weken vertraging

Een week voor de geplande verhuisdatum is de verhuizing van 120 bewoners naar een nieuwe zorglocatie uitgesteld. De laatste week van november kon de verhuizing alsnog doorgaan. HSB De Vijverhof schrijft op haar site: ‘Dertig weken vertraging heeft de waterschade opgeleverd. De periode van droge en herstel is gelukkig nu ten einde. Het nieuwe gebouw is de afgelopen weken ingericht en we kunnen gerust zeggen dat het een plaatje is. Voor iedereen die er woont en werkt een zorgcentrum waar we trots op zijn.’

Vreemd opkijken

Voor de verhuizer, Mondial Movers, was de half jaar uitstel een week voor de verhuizing ‘vreemd opkijken.’ ‘Tot zo’n twee weken na de verhuisdagen zijn er nog verhuizers in het pand aanwezig om handymanwerkzaaamheden, zoals het ophangen van spiegels en lampen, te verrichten. Zowel de facilitaire afdeling als de bewoners hebben aangegeven zeer tevreden te zijn met de wijze waarop de verhuizing is uitgevoerd’, aldus een woordvoerder.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.