Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

VGZ:  petje af voor stappen GGZ in coronacrisis

Thijs Rösken
Zorgverzekeraar VGZ is onder de indruk van de manier waarop zorgaanbieders omgaan met het verlenen van zorg in de coronacrisis. Vooral de GGZ krijgt een pluim in een interview over het zorginkoopbeleid van de zorgverzekeraar, waar digitalisering een hoofdrol speelt. Directeur Zorg Marjo Vissers zou een deel van het huidige werkwijze graag behouden. ‘Het zou zonde zijn als we terugkeren naar vroeger.’
Marjo Vissers, directeur Zorg VGZ
Marjo Vissers, directeur Zorg VGZ
Premium

‘Vroeger is natuurlijk nog maar

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  4 REACTIES

  1. Jeffrey je bestaat anders zou ik niet kunnen reageren op u schrijven.
   Doe rustig aan, ga lekker shoppen de winkels zijn zo leeg als het maar kan zijn, het lijkt erop dat de hele winkel van u is . Trakteer jezelf op een leuke jasje en schoenen . Hou je taai , gunes !

  2. Lees alle reacties
  3. Uiteraard denkt directeur VGZ positief over deze manier van communiceren, bejegening en handelen in de zorg en het heeft mij niet verbaasd dat ze de GGz als eerste noemt en prijst. Als ze ergens op kunnen bezuinigen dan kijken de zorgverzekeraars niet naar de kwaliteit van de zorgverlening maar pakken de meeste kwetsbare groepen in de psychiatrie .

   Mw. Vissers ; Ik hoop dat uw goede empathisch verstand naar boven komt en daarmee gaat realiseren dat deze manier van communiceren niet voor iedereen geldt , haalbaar en mogelijk is .

   Was u ook niet diegene samen met Zilveren Kruis verantwoordelijk voor sluiting Slotervaart zkh.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.