Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vivantes Zorggroep gaat werken met BI van Inforay

Mario Gibbels
Vivantes Zorggroep heeft het 5-5-5 dagen Business Intelligence plan van Inforay afgerond. Nu kan de zorginstelling zelf stuurinformatie verkrijgen en delen.

Er is voor een Business Intelligence omgeving gekozen omdat “het vergaren van de benodigde informatie bewerkelijk was, de informatie niet geïntegreerd was, het onduidelijk was waar de fouten zaten en de presentatie aan de budgethouders flexibeler moest zijn”, zo meldt het persbericht.

Antwoorden

Bij het selectieproject is ook gekeken naar Qurius en CPM4Care. Er is onder andere gekozen voor Inforay vanwege de laagdrempelige vaste prijs implementatie. Lars Schiltmans, Hoofd ICT: “Inforay levert antwoorden op vragen als: Wat levert de zorg per medewerker op?, Wat betekent financieel het verschil van 4 procent in de realisatie ten opzichte van de planning? Alle budgethouders krijgen nu via een dashboard inzicht in hun eigen prestaties.” “Het project heeft wat betreft doorlooptijd wel langer geduurd dan verwacht doordat het project initieel niet goed genoeg was afgebakend. Inforay heeft zich wel gehouden aan de vaste prijs aanpak en heeft meerwerk voor haar risico genomen. En de toepassing werkt nu naar alle tevredenheid.” (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.