Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wagenaar interim-bestuursvoorzitter GGZ Delfland

De Raad van Toezicht heeft Johan Wagenaar per direct aangesteld als interim-voorzitter van de Raad van Bestuur. Samen met Iris Bandhoe neemt Johan Wagenaar de taken van de Raad van Bestuur op zich. Ondertussen wordt gewerkt worden aan een definitieve invulling van de vacature.

Wagenaar was onder andere werkzaam in Rotterdam, als stafmedewerker bij de gemeente en later als gemeenteraadslid. Hij werkte ook bij het Ministerie van Justitie en als algemeen directeur van de Sociale Werkvoorziening Rotterdam.

In 1993 werd Wagenaar bestuurder bij het Zaans Medisch Centrum, waar hij werkte tot in 2005. Vanaf 2006 was hij werkzaam als interim-bestuurder bij verschillende ziekenhuizen. Naast zijn werk is hij actief geweest bij diverse organisaties, bijvoorbeeld als vice-voorzitter van het Centrum voor Dienstverlening in Rotterdam en in raden van toezicht van ggz-instellingen. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Lees ook:

‘Psychiaters niet weg bij GGZ Delfland’

Onderzoek: geen fraude bij GGZ Delfland

Psychiaters GGZ Delfland beschuldigen raad van bestuur

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.