Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Waterlandziekenhuis wint ‘Kroon’

MAARSSEN - Het Waterlandziekenhuis wint de Kroon op het Werk prijs 2006, vanwege uitzonderlijke prestaties op het gebied van preventie-, verzuim- en reïntegratiebeleid.

De jury, waarin onder meer een vertegenwoordiging van VNO-NCW, roemt het Waterlandziekenhuis omdat de organisatie niet alleen opvalt door “de wijze waarop leidinggevenden en werknemers de verantwoordelijkheid krijgen en nemen om het ziekteverzuim zo laag mogelijk te houden”. Maar ook “omdat het ziekenhuis de eigen werknemers en leidinggevenden hiervoor zo veel mogelijk equipeert en het een voortrekkersrol heeft bij reïntegratie-initiatieven en samenwerking in de omgeving”.

Bernard Wientjes

De Kroon op het Werk is een initiatief van VNO-NCW-voorzitter Bernard Wientjes. De werkgeversprijs moet het voeren van een vooruitstrevend personeelsbeleid en reïntegratie van arbeidsgehandicapten bevorderen. De motor achter de Kroon op het Werk is de Commissie het Werkend Perspectief, waarvan Wientjes een van de voorzitters is. (ZorgVisie)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.