Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Week 46: Carrièreswitch

De redactie van Zorgvisie heeft toegang gekregen tot de computer van controller Guus Roodt van Medisch Centrum Centrum. U leest mee hoe hij communiceert met de belangrijkste stakeholders.
Week 46: Carrièreswitch

15-11-2010:

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: adriane.berken@mccentrum.nl

Ha Adriane,

Hoezo bemoei je er niet mee? Die foetus is toch niet alleen van jou?

Guus


16-11-2010:

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: mt@mccentrum.nl

Beste mt-ers,

Dank voor jullie inbreng gisteren. Even feedback: het was niet erg handig om de toegevoegde waarde van consultants in hun bijzijn aan de orde te stellen. Ik was het overigens wel met jullie eens, McKinsey is een gril van Eugène. Hij had er in zijn directieclubje over gehoord.

Groeten,

Guus


17-11-2010:

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: B.vos@ADR.nl

Ha Bert,

Lang niet meer gesproken! Hoe gaat het bij jullie in Zeeland? Ben benieuwd wat onze minister met de Zeeuwse ziekenhuizen gaat doen. Korten en niet fuseren zal een mooi spektakel opleveren. Hoor jij nog wel iets van het Ruwaard? Schijnt ook al hommeles te zijn. Zou me goed uitkomen, ik ben wel toe aan een volgende stap. Alleen die headhunters zijn de laatste tijd ongelooflijk lui, ben al tijden niet meer benaderd. Keertje eten?

Groeten,

Guus


18-11-2010:

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: kschmidt@klausschmitt.nl

Geachte heer Schmidt,

Ik heb vernomen dat u weer druk bezig bent met de toonaangevende zorg top-99. Afgelopen jaar viel ik daar door een omissie buiten. Ik vertrouw er op dat het dit jaar goed gaat – u bent ongetwijfeld op de hoogte van mijn adviezen aan de bepalende politici van dit moment in het Haagse.

Wellicht is het goed om eens beter kennis te maken. Ik zal mijn secretaresse vragen een afspraak te plannen.

Met vriendelijke groet,

Guus Roodt

Controller MCCentrum


19-11-2010:

Van guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: eugene.dewit@mccentrum.nl

Beste Eugène,

Waarop baseer je dat ik jouw leiderschap grillig vind? Integendeel, de zorg heeft groot gebrek aan visionairen zoals jij!

Groeten,

Guus


19-11-2010:

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: adriane.berken@mccentrum.nl

Adriane,

Hoe haal je het in je hoofd om een mail van mij aan Eugène door te sturen???

Guus

Lees meer:

Dossier@mccentrum.nl

1 REACTIE

  1. hallo guus jammer dat jij niks van ruwaard hebt gehoord, dat gaat dan misschien wel je neus voorbij maar ik zal je binnenkort uitnodigen om dan bij mij eens langs te komen, wie weet wat voor andere leuke ziekenhuizen ik voor je heb, zeeland kan je wel vergeten, daar gaan ze sluiten heb ik begrepen, de kraamafdeling is nauwelijks meer nodig, dus dan kan je t wel schudden, dat heb je bij jullie gezien

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.