Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Westfriesgasthuis gaat kwaliteit meten met InfoReports

Mario Gibbels
Het Westfriesgasthuis heeft gekozen voor InfoReports bij de automatisering van de kwaliteitsmeting. De oplossing heet iPresto, het onlangs gelanceerde indicatoreninformatiesysteem van InfoReports.

”Half januari wordt gestart met de voorbereidingen voor de implementatie en vanaf 1 februari zullen de eerste indicatoren worden neergezet, vanaf dat punt zullen er iedere maand nieuwe indicatoren worden toegevoegd, totdat in juli 2010 alle 43 indicatorensets geïmplementeerd zijn”, zo meldt InfoReports. Niet alle gegevens die nodig zijn voor het bepalen van de prestatie-indicatoren zijn opgeslagen in bijvoorbeeld een ZiekenhuisInformatieSysteem (ZIS). Een deel van de gegevens moet op een andere manier worden verzameld. “Daarvoor zal het Westfriesgasthuis een aparte invoerportal binnen iPresto gaan gebruiken”, stelt InfoReports. “Hier kunnen de structuurvragen van Zichtbare Zorg en de Inspectie voor de Gezondheidszorg worden ingevuld, maar ook de niet elektronisch voorhanden zijnde gegevens kunnen via deze portal worden opgeslagen.” (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.