Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wietse de Lege weg bij Steinmetz de Compaan

Wietse de Lege, bestuurder bij Steinmetz | de Compaan, zet vanaf 1 oktober 2010 zijn carrière voort als zelfstandig organisatieadviseur en interim-manager.
Wietse de Lege weg bij Steinmetz de Compaan

De Lege trad na de fusie tussen De Singels, stichting Paus Johannes XXIII en Steinmetz | de Compaan toe tot de raad van bestuur van de nieuwe organisatie. De Lege is 18 jaar in diverse functies werkzaam geweest voor stichting Paus Johannes XXIII. Steinmetz de Compaan gaat nu verder met een tweekoppige raad van bestuur gevormd door Willem de Gooyer en Hans Waardenburg.

De Lege

In een persbericht van Steinmetz de Compaan schrijft de organisatie over De Lege: “Onder zijn leiding werd de stichting door een uitermate lastige periode geloodst. Steinmetz de Compaan is De Lege dankbaar voor zijn grote inzet, zijn betrokkenheid bij cliënten en zijn persoonlijke aandacht voor medewerkers.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Zorgvisie Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws met de gratis Zorgvisie e-mailnieuwsbrief.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.