Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Willem de Gooyer wordt voorzitter Platform VG

Mark van Dorresteijn
Willem de Gooyer wordt per 1 juni 2012 de nieuwe voorzitter van Platform VG. Hij neemt het voorzitterschap over van Jaap Zwitser die eind juni 2011 is afgetreden. Overbrugging tussen de perioden wordt verzorgd door vicevoorzitter Allert de Geus.
Willem de Gooyer wordt voorzitter Platform VG

Bestuur en directie van Platform VG zijn bijzonder blij met de benoeming van een voorzitter met zoveel kennis en ervaring van de sector. De Gooyer heeft bijna zijn gehele werkzame leven in de gehandicaptenzorg gewerkt. Op 31 mei 2012 neemt hij afscheid als bestuursvoorzitter van zorgorganisatie Steinmetz | de Compaan.

Jaap Zwitser

Zwitser is eind juni 2011 als voorzitter afgetreden vanwege zijn benoeming als vicevoorzitter van de raad van toezicht van PGOsupport. Bestuur en directie van Platform VG bedanken Jaap Zwitser voor zijn inzet gedurende de eerste jaren van Platform VG (november 2007 opgericht).

Platform VG

Platform VG is de koepelorganisatie voor collectieve belangenbehartiging voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders en vertegenwoordigers. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.