Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wim Schellekens Hoofdinspecteur Curatieve Gezondheidszorg

Wim Schellekens (1947) is benoemd tot hoofdinspecteur bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Hij krijgt de portefeuille curatieve gezondheidszorg. Hij begint zijn werkzaamheden op 1 mei 2007.
Wim Schellekens Hoofdinspecteur Curatieve Gezondheidszorg

Nu is Wim Schellekens voorzitter van het Centrum Klantervaring Zorg en werkt hij als adviseur innovatie en ontwikkeling bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

CV

In het verleden was hij werkzaam als algemeen directeur van het Kwaliteitsinstituut voor de Gezondheidszorg CBO. Daarvoor werkte hij onder meer als huisarts, medisch adviseur van de Ziekenfondsraad en was hij lid van de Raad van Bestuur van het Reinier de Graaf Gasthuis te Delft.

Bestuur

Naast medische ervaring heeft Wim Schellekens ruime bestuurlijke ervaring dankzij het lidmaatschap en voorzitterschap van diverse commissies en overlegstructuren op het gebied van de gezondheidszorg. Wim Schellekens is gehuwd en heeft drie kinderen. (IGZ)

Lees ook:
Inspecteur-generaal wil toezicht verscherpen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.