Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Winnaar ‘beste zorgidee 2009’ bekend

Eindredacteur
Renate Rammeloo uit Breskens presenteerde op 29 oktober haar idee om een boodschappenpakket mee te geven aan patiënten die net ontslagen zijn uit het ziekenhuis. ONVZ Zorgverzekeraar riep haar idee uit tot 'Het Beste Zorgidee' van 2009.
Winnaar 'beste zorgidee 2009' bekend

Het idee van Rammeloo is bedoeld voor oudere en alleenstaande patiënten die na hun ontslag uit het ziekenhuis niet direct weer boodschappen kunnen doen.Ze ontving voor haar idee een cheque ter waarde van 10.000 euro van zorgverzekeraar ONVZ.

Nominaties beste zorgidee

Naast Renate Rammeloo werd Hanneke Bosman uit Enschede genomineerd met de ‘Dit ben ik kaart’voor mensen met een verstandelijke beperking. Op de kaart kan de zorgverlener snel lezen wie de persoon is en waarmee hij rekening moet houden. Welmoed van Boven uit Zeist werd genomineerd met het idee patiënten na een zorgbehandeling een verwenpakket mee te geven met producten en samples van bedrijven en een folder van de vriendenstichting van de zorgorganisatie.

Initiatief van zorgverzekeraar

ONVZ Zorgverzekeraar startte in 2008 de wedstrijd ‘Het Beste Zorgidee’ om de Nederlandse bevolking mee te laten denken over verbetering van de zorg. Iedereen kan een idee indienen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.