Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Yvon ten Brummelhuis wordt toezichthouder William Schrikker Groep

Mark van Dorresteijn
Yvon ten Brummelhuis is per 1 september 2010 benoemd tot toezichthouder van de William Schrikker Groep.
Yvon ten Brummelhuis wordt toezichthouder William Schrikker Groep

Ten Brummelhuis was tot voor kort lid van de raad van bestuur van Stichting Zonnehuizen in Zeist, een landelijk werkende organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. Daarvoor was zij onder andere voorzitter van de raad van bestuur bij Stichting Bronlaak-Heimdal in Oploo.

De William Schrikker Groep

De William Schrikker Groep (WSG) is een, landelijk werkende, gespecialiseerde jeugdzorginstelling met een zeer specifieke doelgroep. De WSG werkt voor kinderen en ouders met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De WSG telt tienduizend cliënten en heeft ruim duizend medewerkers. De WSG biedt alleen door de kinderrechter opgelegde hulp. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Erg gevaarlijke madame!eerst de zonnehuizen wurgen en uitkleden.
    En dan dit, niet gek dat de ouders van een kind in de zonnehuizen werden bedreigd met uitzetting uit de ouderlijke macht, als ze zouden klagen over de handelwijze binnen de Zonnehuizen.
    Antroposofen Maffia me dunkt

  3. Curieus hoe deze mevrouw die er bij Zonnehuizen zo’n puinhoop van maakte nu nota bene als toezichthouder wordt aangesteld. Lijkt erg op boeven met boeven vangen.Bestuurders en toezichthouders in dit wereldje van GGZ en gehandicaptenzorg vormen kennelijk een netwerk waarbij baantjes worden doorgeschoven. Kritisch vermogen nul. Heel kwalijk.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.