Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorg & ICT trekt hoog niveau bezoek

Annelies Vermeulen
De vakbeurs Zorg & ICT kende weer een hoog niveau aan bezoekers. 44 procent gaf aan eind- of medebeslisser te zijn bij het aankoopproces en een derde heeft een adviserende rol in dit traject. Zorg & ICT werd van 16 tot en met 18 maart 2011 gehouden in de Jaarbeurs Utrecht.
Zorg & ICT trekt hoog niveau bezoek

Dat het beslisniveau hoog was, is af te leiden uit de functies die de 7.488 bezoekers bekleden. 19 procent is lid van de directie, 16 procent adviseur/consulent en 6 procent ICT-manager. Zowel exposanten als bezoekers beoordeelden de beurs met een 7,1. 62 procent van de bezoekers gaf aan ook in 2012 Zorg & ICT te bezoeken.

Investeringsplannen

26 procent van de bezoekers kwam met investeringsplannen naar de beurs. Tijdens het bezoek besloot nog eens 19 procent tot investeringen op korte of langere termijn over te gaan. De volgende editie van de vakbeurs Zorg & ICT wordt van 27 tot en met 29 maart 2012 gehouden in Jaarbeurs Utrecht. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Lichtmuur Nebula van NYOYN wint een Innovatie Award

Ascom presenteert drie innovaties op Zorg & ICT

Zorg Initiatief presenteert automatiseringsoplossing op Zorg & ICT

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.