ZCN: Zorg op afstand is niet meer weg te denken

Zorgcentrale Noord (ZCN) bestaat in mei 25 jaar. In de afgelopen jaren is de organisatie uitgegroeid tot een van de drie grootste zorgcentrales in Nederland. ‘Onze zorg op afstand draagt bij aan het betaalbaar houden van de zorg en het ondersteunen van professionals in het veld’, vertelt ZCN-directeur Erik Wijnhof.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Zorg op afstand
Foto: ZCN

Zorgcentrale Noord ondersteunt cliënten van 95 zorgorganisaties verspreid over het land. De medewerkers zijn ervaren verpleegkundigen die dagelijks zo’n 1000 cliënten te woord staan voor zorg op afstand.  Dit jaar worden er diverse festiviteiten georganiseerd ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum. ‘Daarbij staan we stil bij hoe wij kunnen inspelen op ontwikkelingen in de zorg’, aldus Wijnhof.

Zorg op afstand

ZCN is 25 jaar geleden in het leven geroepen om 24-uurs zorg te verlenen aan mensen met een zorgvraag. Diverse zorgaanbieders en De Friese Zorgverzekeraars sloegen in een corporatie de handen ineen. Om ouderen langer thuis te laten wonen

0
1060

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.