Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Zorgbranche stelt maatregel om zzp’ers te beperken uit

De invoering van strengere eisen om schijnzelfstandigheid van zzp’ers in de zorg tegen te gaan, is een half jaar uitgesteld. Dit Fiscaal Kader in de zorg waarover de zorgbranche met de ministeries van VWS, Financiën en Sociale Zaken al maanden onderhandelt, zou 1 januari aanstaande ingaan.
Beeld: ©crevis - stock.adobe.com
Premium

Dat zegt Theo van Uum,

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Geen idee wat er buiten hun beperkte denkwereld in de praktijk aan de hand is .Tekenend voorbeeld, de corona periode waarin Kuiken ,(PvdA) nog artsen hun BiG registratie wilden afnemen ivm met de wel werkende aanpak . Of de slepende kwesties zoals de toeslagen affaire waarin 456 kinderen zijn overleg ,( Trouw Aukje de Vries ) Dit land wordt geregeerd door een club paranoïde kletsende klasse. Die hier mede verantwoordelijk voor zijn geweest .
   Een constante nachtmerrie voor een steeds groter worden groep wakkere Nederlanders .

  3. Keer op keer laat de overheid weer zien dat ze niet te vertrouwen zijn. Ministers bedenken dit niet zelf, die worden gesouffleerd door hoge ambtenaren. Wordt hoog nodig tijd dat ook de bezem flink door de ambtelijke top wordt gehaald. Dit kan alleen maar beginnen door anders te stemmen.
   Dus laat op 22 november je stem horen door NIET op VVD, CDA, D66 en PvdA/GL te stemmen, want dit zijn de partijen waar de hogere ambtenarij vandaan komt.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.