Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgorganisatie trekt in bij Rabobank

Mark van Dorresteijn
De Antonius Zorggroep wil verschillende zorgonderdelen vestigen in het pand van de Rabobank Sneek – Zuidwest Friesland in Lemmer. Ook de bank ziet mogelijkheden.
Zorgorganisatie trekt in bij Rabobank

Wanneer de Zorggroep zich vestigt in het gebouw van de bank, levert dit een hoop logistieke voordelen op voor de patiënten uit de regio. Nu moeten zij nog naar het Antonius ziekenhuis in Sneek of naar omliggende ziekenhuizen. Met de intrede van de zorggroep, kunnen patiënten ook in Lemmer terecht voor ziekenhuisgerelateerde activiteiten als bloedprikken of diagnostiek.

Samenwerking

Wouter van der Kam, bestuursvoorzitter van de Antonius Zorggroep, ziet de samenwerking al voor zich: “We hebben al gekeken naar welk onderdeel waar kan. Zo kan röntgenapparatuur best eens in de voormalige bankkluis komen te staan. De foto’s kunnen snel doorgestuurd worden naar Sneek, waar medisch specialisten ze kunnen beoordelen.”

Centrale plek

In het pand vestigt zich ook het thuiszorgonderdeel van de zorggroep, Thuiszorg Zuidwest Friesland. Van der Kam: “We willen toe naar een situatie waar alle zorg vanuit een plek wordt geleverd. Na de komst van de zorggroep staan er volgens de bestuursvoorzitter nog diverse ruimtes leeg. “Zo is er nog plaats voor andere zorgverleners en aanbieders in Lemmer.” (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

Steinmetz De Compaan bespaart twee ton op huisvesting

Sneek geeft Wmo-voorlichting via YouTube

Zorgvisie nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws met de gratis Zorgvisie e-mailnieuwsbrief.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.