Zorgvastgoedcongres over vreemd vermogen en locaties zonder functie

Wat doen we met verouderd zorgvastgoed? Hoe krijg ik financiering voor nieuwe gebouwen? Hoe ziet de zorgwoning van de toekomst eruit? Op deze en andere strategische vraagstukken kregen zorgbestuurders afgelopen donderdag antwoord tijdens het Zorgvastgoedcongres 2015 van Zorgvisie in De Mariënhof in Amersfoort.
Zorgvastgoedcongres over vreemd vermogen en locaties zonder functie

Marc van Leent trapt de derde editie van het Zorgvastgoedcongres af met zijn visie op het publieke vastgoed van de toekomst. Aan wat voor gebouwen met zorgfunctie is straks behoefte? Volgens van Leent is dat het ‘nieuwe gasthuis’, waar het warm en gezellig is en van alles te beleven valt. De directeur van de Wijkplaats en auteur van Publiek Vastgoed wil af van de term ‘multifunctioneel vastgoed’. ‘In van die multifunctionele gebouwen waar iedere afdeling zijn eigen ruimte heeft gekregen voor bijvoorbeeld zorg, wonen en horeca mist toch altijd wat. En dat komt volgens mij doordat als je doet wat

0
27

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.