Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1
Mark van Dorresteijn
Wim Croes is per 1 februari 2013 aangesteld als directeur ad-interim bij Platform VG. De functie ontstond nadat Wim Drooger, directeur van Platform VG, op 7 januari jl. onverwacht overleed.
001_RBIAdam-image-1173343.jpeg
Foto: Wim Croes

Croes is partner bij het organisatieadviesbureau Brederijn 3.0. Als organisatieadviseur en interim-manager voert hij opdrachten uit op directie- en raad van bestuursniveau onder andere gericht op organisatieontwikkeling (waaronder fusies). Hij heeft ervaring in de care en de cure. Andere aandachtsgebieden zijn onder meer wonen en huisvesting, en de sociale werkvoorziening.

Aansturing fusie

Croes is drie dagen per week werkzaam bij Platform VG. Naast de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse leiding, is Croes ook belast met de aansturing van de fusie tussen Platform VG en CG-Raad. De organisaties hebben vorig jaar juli de intentieverklaring voor fusie getekend. De aanstelling van Croes loopt tot 1 september 2013 als de fusie met de CG Raad moet zijn gerealiseerd.

Platform VG

Platform VG is de koepel van organisaties voor belangenbehartiging van mensen met een verstandelijke beperking.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.