Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nieuwe bestuurders voor Carint Reggeland

Hans Hofhuizen en Joke Mengerink-Hogevonder zijn benoemd tot de nieuwe bestuurders van de Carint Reggeland Groep.

Zij volgen hiermee Bartel Rothuizen en Inez Sales op die hun bestuursfunctie per 1 januari op verzoek van de raad van toezicht neerlegden. Hofhuizen is momenteel al werkzaam als interim-bestuurder bij de Carint Reggeland Groep. Mengerink treedt per 1 januari 2009 in dienst. Zij is tot het einde van het jaar bestuurder bij zorgorganisatie Leveste. Hofhuizen en Mengerink zullen het komende jaar verder uitvoering geven aan de reorganisatie en het op orde brengen van de bedrijfsvoering. (Zorgvisie – Jolande den Hollander)

Lees ook:

Bestuur Carint Reggeland stapt op
Carint zet directeur thuiszorg op non-actief
Patiëntenstop voorlopig afgewend bij Carint

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.