Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

De Open Ankh verder als Zorgcoöperatie Nederland

De coöperatieve vereniging De Open Ankh heet voortaan Zorgcoöperatie Nederland.

Op 1 oktober vorig jaar had De Open Ankh al gekozen voor een nieuwe samenwerkingsvorm: de coöperatieve vereniging. Die vormt een alternatief voor organisaties die niet willen fuseren, omdat ze hun zelfstandigheid willen behouden. De elf aangesloten instellingen, met een omzet van circa 650 miljoen euro, vormen de leden. Maandelijks komen ze samen om het beleid vast te stellen. Ze werken samen bij inkoop, bankieren, verzekeren, ict en hrm. De zorgorganisaties betalen enkele tienduizenden euro’s voor het lidmaatschap van Zorgcoöperatie Nederland. (Zorgvisie - Bart Kiers)

Lees meer:

Wachtrij voor De Open Ankh
Moerborch sluit zich aan bij Open Ankh

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.