Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Langenbach directeur Jeroen Bosch Ziekenhuis

Peter Langenbach is per 1 juni directeur Financiën en Control bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Hij volgt hiermee Kees Wolse op.
Langenbach directeur Jeroen Bosch Ziekenhuis

Langenbach richt zich in het bijzonder op de diagnose-behandelingcombinaties (dbc's). Zelf zegt hij over zijn komst naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis: “Voor mij is het een uitdaging om ervoor te zorgen dat het ziekenhuis nu en straks na de nieuwbouw financieel gezond blijft.”

Naast zijn werk heeft Langenbach nog een aantal nevenactiviteiten. Zo is hij auditor voor het Nederlands Instituut voor Accreditering van de Zorg, lid van de raad van commissarissen WD Solutions Prinsenbeek en gastdocent aan diverse managementopleidingen. Langenbach was Manager Informatie Advies Bedrijf in het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. (Zorgvisie - Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Bekijk wie is wie in de zorg
Jeroen Bosch Ziekenhuis en Fortis sluiten overeenkomst
Jeroen Bosch kan starten met nieuwbouw

Administrator

2 reacties

 • no-profile-image

  William D.(Bill) Hermsen.Dordrecht.NL

  Joalien , waar bezeer je dat op ?
  Binnen de Bankwereld hadden we ook keien , maar zij moesten gesteund worden met miljarden door de Overheid (Onze Belastingcenten !)Zegt ORBIS je iets ?>???

 • no-profile-image

  Joalien

  In de zorg werken is fantastisch en het is nog mooier als de juiste mensen werkzaam zijn in de zorg. Jeroen Bosch Ziekenhuis hartelijk gefeliciteerd met deze man. Jullie hebben een kei in huis gehaald.

Of registreer u om te kunnen reageren.