Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Friele en De Bakker hoogleraar gezondheidszorg

De Universiteit van Tilburg heeft Dinny de Bakker en Roland Friele met ingang van 1 juli benoemd tot bijzonder hoogleraar bij Tranzo, het Wetenschappelijk centrum voor transformatie in zorg en welzijn.
Friele en De Bakker hoogleraar gezondheidszorg

De bijzondere leerstoelen zijn ingesteld door het Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (NIVEL) waar De Bakker en Friele werkzaam zijn als afdelingshoofd. De leerstoel van De Bakker behelst de structuur en organisatie van de eerstelijnszorg. Friele zal zich richten op sociaalwetenschappelijke aspecten van wet- en regelgeving in de zorg. (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

Johan Polder bijzonder hoogleraar gezondheidseconomie
Bekijk wie is wie in de zorg
Klink wil betere eerstelijnszorg

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.