Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Gehandicaptenzorginstelling SGL kiest voor Q-Zorg van Qurius

SGL - een Limburgse zorgaanbieder voor mensen met een lichamelijke, zintuiglijke, meervoudige handicap of niet-aangeboren hersenletsel - heeft voor het zorginformatiesysteem Q-Zorg van Qurius gekozen.

Onlangs is begonnen met de eerste implementatiefase: de automatisering van de financiële administratie en cliënt- en productieadministratie. In de tweede fase zal het elektronisch cliëntendossier (ECD) worden geïmplementeerd.

SGL werkt samen met Stichting Pergamijn op het gebied van Informatie en Automatisering en Pergamijn gebruikt al Q-Zorg. SGL heeft circa 500 medewerkers en ruim 1200 cliënten. (ICTzorg)

Mario Gibbels

Of registreer u om te kunnen reageren.