Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Catharina-ziekenhuis werkt samen met Velthuis Kliniek

Het Catharina-ziekenhuis in Eindhoven wil samen met de Velthuis Kliniek een onderneming starten. Hiervoor is de intentieverklaring getekend. De nieuwe onderneming zal bijvoorbeeld spataderbehandelingen, kijkoperaties in de knie en cosmetische chirurgie gaan aanbieden. Het definitieve besluit voor de kliniek wordt halverwege dit jaar genomen.

De kliniek wordt in een nieuw pand gehuisvest en gaat zich richten op patiënten in Zuid-Nederland.

Zorgconcept

Piet Batenburg, voorzitter van de raad van bestuur van het Catharina-ziekenhuis ziet veel voordelen in de samenwerking. “Zo kunnen we hoogwaardige zorg combineren met goede, op de klant afgestemde zorgprocessen.” Jak Dekker, directeur van de Velthuis Kliniek, kijkt uit naar de samenwerking. “Het is voor ons een uitdaging om te bewijzen dat een ziekenhuis en een privékliniek in staat zijn om samen een nieuw zorgconcept te ontwikkelen.” (Zorgvisie - Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Privéklinieken stellen geschillencommissie in
Inspectie stopt operaties in twee privéklinieken
Privéklinieken stellen geschillencommissie in
IGZ registreert privéklinieken op website

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.