Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Thuiszorg UMC Groningen breidt uit

UMCGthuis, de thuiszorgorganisatie van het UMC Groningen, gaat niet alleen zorg verlenen aan patiënten die uit het ziekenhuis zijn ontslagen en thuis nog een tijd verzorging nodig hebben, maar vanaf 1 mei ook aan mensen die niet uit het ziekenhuis komen.

Vanaf 1 mei wordt de naam van UMCGthuis veranderd in UMCGroningen Thuis. De thuiszorgorganisatie werkt al samen met Icare, een onderdeel van de Evean Groep, maar begint ook een samenwerking met PartiCura. Deze stichting is meer gericht op algemene verzorging, zoals hulp bij het wassen en aankleden. In totaal moeten 180 nieuwe medewerkers worden aangetrokken. (Zorgvisie - Nico van Wijk)

Lees ook:

Hennie Völker toezichthouder bij UMCG
Thuiszorg Groningen blijft zorg leveren in Marum
Thuishulpen Thuiszorg Groningen leggen werk neer
Thuiszorg Groningen failliet en gered

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.