Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

ECD op basis van Zorgleefplan-model

Resultaat: Uiterst effectief en werkbaar systeem Het door ActiZ ontwikkelde succesvolle model Zorgleefplan noodzaakt ook tot veel registratie. Brentano en TTS hebben samen een volledig nieuwe webapplicatie (ResidentWeb) ontwikkeld, waarin alle functies (inclusief ZZP bewaking, normen verantwoorde zorg etc.) helder zijn opgenomen.

Een minimaal gebruik van papieren registratie is ook gelukt. Deze applicatie kan gezien worden als voorloper in de markt. Ook omdat juist niet is voortgeborduurd op oude systemen. De wet van de remmende voorsprong is hier zeker van toepassing!
Ouderenorganisatie Stichting Brentano & Technology To Serve (TTS)

Lees ook:

Brochure BestPractice Zorg Welzijn Wonen 2009

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.