Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

UMCG haalt 23 duizend euro op met kerstactie

De kerstactie 'Laat het zieke kind stralen' van het UMCG in Groningen heeft 23.185 euro opgebracht. Dat meldt de lokale omroep RTV Drenthe. Tijdens de actie konden donateurs voor vijf euro een lichtje laten branden in een grote kerstboom voor het ziekenhuis.
UMCG haalt 23 duizend euro op met kerstactie

Van het geld wordt een speeltuin gebouwd op het terrein van het UMCG voor patiëntjes van het Beatrix kinderziekenhuis. De 4.637 lichtjes zijn inmiddels uit de boom gehaald, maar naar verwachting komt er nog meer geld binnen. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

UMCG start kerstactie voor speeltuin bij ziekenhuis
UMCG gaat 1.700 woningen verwarmen

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.