Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

ADRZ en Middelburg bijna rond met verkoop grond ziekenhuis

Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis en de gemeente Middelburg zijn het zo goed als eens over de verkoop van de grond voor de bouw van een nieuw ziekenhuis 'Vlissingen- Noord' nabij de Mortiere. Dat schrijft regionaal dagblad PZC vandaag.
ADRZ en Middelburg bijna rond met verkoop grond ziekenhuis

Het gaat volgens PZC om een perceel tussen de autosnelweg A58 en de woonboulevard dat eigendom is van de gemeente Middelburg, maar in de gemeente Vlissingen ligt. Volgens het ADRZ is er met de gemeente Middelburg zo goed als overeenstemming bereikt. Eind november praten vertegenwoordigers van de twee gemeenten en het ziekenhuis verder. Om de bouw van het ziekenhuis mogelijk te maken moet de gemeente Vlissingen de bestemming van de grond wijzigen van 'agrarisch' naar 'maatschappelijk - medisch centrum'. (Wouter van den Elsen - PZC)

Lees meer:

ADRZ ziekenhuis verliest financier
ADRZ wil prijsplafond kwijt
ADRZ verhuist zorg naar Vlissingen
ADRZ brengt traumazorg naar level 2

Of registreer u om te kunnen reageren.