Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nieuwe online zoekmachine dementiehulpmiddelen gelanceerd

Op de website www.moderne-dementiezorg.nl is een zoekmachine naar hulpmiddelen bij dementie van start gegaan. In 42 afzonderlijke webpagina’s worden vele uiteenlopende hulpmiddelen omschreven. De website is een initiatief van zorginnovatiebureau DAZ.

Bij ieder hulpmiddel wordt ook de financiering toegelicht. De zoekmachine is zowel bedoeld voor familieleden, als voor professionele zorgverleners.

Korte films

Naast de nieuwe zoekmachine naar hulpmiddelen bij dementie, staan op de website ook ruim 150 korte films over dementiezorg, informatie over congressen en diverse publicaties over dementiezorg. (ICTzorg)

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.