Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Cicero Zorggroep kiest voor Q-zorg van Qurius

Cicero Zorggroep heeft onlangs gekozen voor Q-Zorg, het op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde zorginformatiesysteem van Qurius. Met deze keuze heeft de zorginstelling de eerste stap gezet naar een integraal IT-platform voor al haar zorg- en ondersteunende processen.
Cicero Zorggroep kiest voor Q-zorg van Qurius

Op korte termijn gaat Cicero Zorggroep met de webversie van het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) werken. Dit ECD is speciaal bedoeld voor zorgverleners ‘aan het bed’, die er alle relevante cliëntgegevens elektronisch in kunnen vastleggen en bijhouden. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Qurius lanceert Q-Zorg ECD
Savant Zorg live met outsourcing Qurius
Gehandicaptenzorginstelling SGL kiest voor Q-Zorg van Qurius

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.