Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Zorginnovatie-ondernemer in finale Entrepreneur of the Year

Daan Dohmen van Focus Cura Zorginnovatie is finalist voor de titel Ernst & Young Entrepreneur of the Year. In de finale van Entrepreneur of the Year op 9 oktober neemt Dohmen het op tegen de andere ondernemers.
Zorginnovatie-ondernemer in finale Entrepreneur of the Year

De oplossing voor de hoge werkdruk ligt volgens Dohmen op meerdere vlakken, waaronder het inzetten van moderne technologieën. “Zorginnovatie zal essentieel zijn om de zorg toegankelijk én van een menswaardig niveau te houden. Met honderden ouderen spelen wij wekelijks bingo op afstand via videocommunicatie en via dezelfde techniek is de thuiszorg, vaak 24 uur per dag, bereikbaar. Ook worden senioren zo ondersteund actief hun sociale netwerk te behouden. Wij brengen hun verhalen letterlijk in beeld en proberen mensen te stimuleren elkaar via het scherm én in levende lijve op te zoeken. Zo worden problemen veel eerder opgemerkt en: mensen krijgen weer wat te doen.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Winnaars AFAS Awards 2010 bekend
Antonius Ziekenhuis wint Innovatie Award met software tegen maagbeschadiging
Antonius Ziekenhuis wint Computable prijs voor beste business case

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.