Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

UNIT4 introduceert nieuwe versie van informatiesysteem

UNIT4 introduceert UNIT4 Cura 9.1. In deze nieuwe versie van het geïntegreerde informatiesysteem voor zorginstellingen is de gebruiksvriendelijkheid grondig verbeterd en is het uiterlijk van de interface aangepast aan de nieuwe huisstijl van UNIT4.
UNIT4 introduceert nieuwe versie van informatiesysteem

De nieuwe versie van UNIT4 Cura dient bovendien als basis voor een aantal nieuwe onderdelen, die later dit jaar verder uitgebouwd zullen worden. Het gaat om de Cliëntagenda, Zorgvraaggestuurd Roosteren, de Declaratie AWBZ-zorg (AW319) en Webontwikkeling inclusief workflow. (ICTzorg)

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Noorderboog neemt ECD UNIT4 Cura in gebruik
ECD van UNIT4 Cura voor zorginstelling Sutfene
Unit 4 Agresso wordt UNIT4

Mario Gibbels

Of registreer u om te kunnen reageren.