Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Opnamestop bij Medisch Spectrum Twente

Vanwege de MRSA-bacterie geldt bij ziekenhuis Medisch Spectrum Twente sinds zondagmiddag een opnamestop voor twee chirurgische verpleegafdelingen. Dat heeft het ziekenhuis laten weten na berichtgeving hierover in het Radio 1-Journaal.
Opnamestop bij Medisch Spectrum Twente

Dinsdag werd bij een patiënt de besmettelijke bacterie geconstateerd. Het ziekenhuis testte het personeel en andere patiënten. Zondag kwamen de resultaten. Deze waren bij een aantal niet eenduidig. De opnamestop geldt in elk geval tot maandagmiddag, wanneer de uitkomsten van nieuwe tests worden verwacht. (ANP – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Medy van der Laan wordt toezichthouder MST
Rijnstateziekenhuis test op MRSA
St. Jans Gasthuis sluit IC om MRSA
MRSA-richtlijn versoepeld

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Of registreer u om te kunnen reageren.