Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Barend van Leeuwen nieuwe algemeen directeur PrivaZorg

Barend van Leeuwen (links op de foto) is de nieuwe algemeen directeur van PrivaZorg. Hij neemt de directievoering over van Bertien de Vries (algemeen directeur) en Rob Verzijl (financieel directeur, rechts op de foto).
Barend van Leeuwen nieuwe algemeen directeur PrivaZorg

De Vries en Verzijl behoren tot de grondleggers van thuiszorgorganisatie PrivaZorg. Op 20 juni namen zij in verband met hun pensionering afscheid. Nieuw algemeen directeur Van Leeuwen onderschrijft het werk dat de aftredende directie heeft verricht voor de cliënten van PrivaZorg en ziet het als zijn uitdaging om PrivaZorg verder inhoud te geven.

Van Leeuwen

Van Leeuwen was voorheen onder andere werkzaam als arbiter bij Stichting Scheidsgerecht Gezondheidszorg.
(Zorgvisie – Lotte Maas | Foto: PrivaZorg)

Lotte Maas

Gerelateerde tags

3 reacties

 • no-profile-image

  g

  Oncontroleerbaar op financieel gebied pas wel bij Barend.
  Weer een van de vele bedrijven waar hij zijn "sporen" kan achterlaten

 • no-profile-image

  Divejan

  Hoeveel gaat Van Leeuwen verdienen? Maar hoe hoog was het inkomen in 2011 van de beide vertrekkende bestuurders?? Uit de hoe hoog dat was.

 • no-profile-image

  Jan Kramer

  PrivaZorg is toch een financieel oncontroleerbare zorg-BV. Uit de zeer beperkte jaarrekening blijkt dat de heren/dame van de Raad van bestuur hun inkomen/salaris niet openbaar maken, want wat staat er in de jaarrekening 2011. "Privazorg brengt een beheervergoeding in rekening waarin begrepen een vergoeding voor de directievoering in Privazorg AWBZ BV. Aangezien PrivaZorg BV geen natuurlijke persoon is is vermelding van de hoogte van de vergoeding achterwege gelaten." Wat een onzin. Het wordt tijd dat de minister dt soort instellingen aanpakt. Het niet openbaar verantwoording afleggen over de inkomens van directies in de zorg is toch een economisch delict? Of kunnen premiegelden/publieke middelen zomaar in de zakken van graaiers in de zorg verdwijnen zonder dat daar controle op is?

Of registreer u om te kunnen reageren.