Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Jolanda Buwalda gaat Omring leiden

Jolanda Buwalda treedt per 1 augustus 2014 toe tot de raad van bestuur van Omring. Zij zal samen met Victor van Dijk het bestuur vormen.
Jolanda Buwalda gaat Omring leiden

Momenteel is Buwalda voorzitter van de raad van bestuur van de Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra (SAG). Daarvoor was ze van 2002 tot 2006 bestuurder van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam en werkte ze onder meer als directielid bij de Gemeente Amsterdam.

Langdurige zorg

Jolanda Buwalda maakt de overstap naar Omring omdat ze ervoor wil zorgen dat de veranderingen in de langdurige zorg leiden tot concrete verbeteringen voor cliënten. Zowel in de woonzorglocaties als bij mensen thuis, laat Omring weten.

Sarah Berends

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.