Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Katja Smitskamp directeur Zorg & Innovatie Tzorg

Katja Smitskamp is per 10 september gestart als directeur Zorg & Innovatie bij thuiszorgorganisatie Tzorg. Met de nieuwe functie wil Tzorg nog meer focus leggen op de ontwikkelingen binnen de Wmo, kwaliteit van zorg, innovaties en verdere digitalisering.
Katja Smitskamp directeur Zorg & Innovatie Tzorg

Smitskamp deed in voorgaande functies ruime ervaring met de zorg, management en directievoering op. Ze was eerder werkzaam als manager Zorg bij Fortis ASR, sectormanager Medisch bij SOS International en adjunct-directeur Zorg bij ASR Verzekeringen.

Tzorg

Tzorg is een landelijke leverancier van thuishulp, maatwerkondersteuning en begeleiding binnen de Wmo en heeft contracten met 310 gemeenten.

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.