Aad Koster neemt afscheid van ActiZ

Op 1 november 2015 neemt Aad Koster afscheid van ActiZ, brancheorganisatie van zorgorganisaties in de ouderen- en thuiszorg, de geboortezorg en de jeugdgezondheidszorg. Aad werd 1 juli 2005 directeur van een van de voorlopers van ActiZ Z-Org/LVT en was sinds 1 juli 2006 directeur van ActiZ. Na 10 jaar is het tijd voor een nieuwe stap.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Aad Koster neemt afscheid van ActiZ

Aad Koster: ‘De ouderen- en thuiszorg worden grondig hervormd en de voorbereidingen daarvan waren uitdagend, leerzaam en enerverend. Samen met collega’s, leden en bestuur van ActiZ, maar ook met betrokkenen van andere organisaties hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt om te kijken of we de zorg verder kunnen verbeteren. Mijn persoonlijke ambitie was en is om de cliënt daarbij alle zeggenschap te geven. Zorg en ondersteuning moeten via maatwerk aansluiten bij de leefwereld van de cliënten. Persoonsvolgende financiering kan in heel veel gevallen die cliënt een positie geven om dat maatwerk te krijgen. Geweldig dat daar nu ook mee

0
194

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.