Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Aafje samen met Thuiszorg Rotterdam

Ouderenzorgorganisatie Aafje wil samengaan met Thuiszorg Rotterdam. Dat wordt vandaag bekendgemaakt. Aafje, ontstaan uit een fusie van De Stromen en Opmaat, versterkt op deze manier zijn extramurale activiteiten. Thuiszorg Rotterdam vindt in Aafje een organisatie die er financieel beter voor staat. Beide organisaties hebben de intentie om een bestuurlijke fusie aan te gaan. De Nederlandse Mededingsautoriteit (NMa) moet zich over de plannen uitspreken.
Aafje samen met Thuiszorg Rotterdam

Door de samenwerking kan het thuiszorgnetwerk van Rotterdam Thuiszorg behouden blijven. De afgelopen jaren moest de organisatie flink saneren om het hoofd boven water te houden. Aafje bezit verpleeg- en verzorgingshuizen in de regio Rotterdam en zorghotels bij het Sint Franciscus Gasthuis en het Maasstadziekenhuis. Door de combinatie ontstaat een ouderenzorginstelling met een omzet van circa 250 miljoen euro. (Zorgvisie – Eric Bassant)

Lees meer:

Thuiszorg Rotterdam schrapt 70 banen

Ziekenhuis verwijst niet door naar Thuiszorg Rotterdam

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.