Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Ab Klink nieuwe voorzitter raad van toezicht VitaValley

Voormalig VWS-minister Ab Klink is sinds 1 juli 2011 de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van VitaValley. Klink volgt Hans Hillen op.
Ab Klink nieuwe voorzitter raad van toezicht VitaValley

Naast Ab Klink is ook Marjolein Verstappen, directeur Zorginkoop Achmea, toegetreden tot de raad van toezicht. De overige leden zijn Hans Brouwer en Niek Snoeij. Adviseur van de raad van toezicht is Henk van den Breemen.

VitaValley

VitaValley is een innovatienetwerk in de zorg dat samen met zijn partners zorginnovaties ontwikkelt en implementeert. Maarten Verkerk, voorzitter van de raad van bestuur van VitaValley, is verheugd over de komst van Klink. “Ab Klink is zeer betrokken bij innovatieve ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Zijn komst sluit goed aan bij de ontwikkeling die we doormaken: wij werken aan het versterken van onze organisatie. De komst van Marjolein Verstappen en bestuurslid Dik Hermans dragen hier tevens aan bij. Ook ons netwerk wordt steeds sterker: Agis/Achmea is toegetreden als strategisch partner en we zijn met een aantal andere grote partijen in gesprek.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Ab Klink naar adviesbureau Booz&Company

Ab Klink wordt hoogleraar Zorg, en arbeid en politieke sturing

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.