Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

ABN Amro stelt toekomst GGZ WNB veilig

Mark van Dorresteijn
GGZ Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB) is van de ondergang gered. ABN Amro besloot om de organisatie te redden door een nieuwe kredietovereenkomst te verstrekken.
ABN Amro stelt toekomst GGZ WNB veilig

De overeenkomst start vandaag en duurt tot 1 oktober 2012. Daarbij zijn het vijfjaren businessplan Esperanza 2011-2015 met bijbehorende begroting 2011 en de liquiditeitsprognose 2011-2012 uitgangspunt.

Toekomst

De raad van bestuur en de ondernemingsraad reageren verheugd. “Het is nu aan ons allen om in de komende tijd te laten zien dat GGZ WNB een betrouwbare partner is, die waarmaakt wat ze belooft”, aldus Martin van Rooijen, voorzitter raad van bestuur. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

Collectief ontslag GGZ WNB afgewend

ABN Amro verleent voorlopige steun aan GGZ WNB

GGZ WNB en vakbonden bereiken akkoord

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Daar ben ik ook helemaal mee eens wat de abn amro gedaan heeft.men kan niet zonder de GGz instellingen, men heeft zij meer nodig dan men denkt het is toch te gek voor woorden dat een ander moet helpen,ik ben er helemaal blij mee zoals die boven mij eens,alles maar ook alles wordt maar duurder en duurder.en de grote kopstukken die gaan met winst vandoor het is gewoonweg te gek voor woorden dit is niet normaal,wij maar betalen!wij vragen ons af van hoe verder het wordt als maar slimmer en slimmer.zoals die genen die lid zijn geweest van de 2e kamer die krijgen als wachtgeld mee van 75.000 euro op jaar basis meeper jaar en 4 jaar lang,dit moest niet mogen???

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.