Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Acampo kreeg vier ton van Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk heeft de vorig jaar vertrokken bestuursvoorzitter Marianne Acampo een afkoopsom betaald van 234.000 euro. Dat schrijft vakblad Medisch Contact op basis van het met vertraging openbaar geworden jaarverslag van het Noord-Hollandse ziekenhuis. Inclusief haar salaris ontving de ex-topvrouw ruim vier ton.
Acampo kreeg vier ton van Rode Kruis Ziekenhuis
Premium

Sinds mei 2009 leidde Acampo

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  5 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Geen wonder dat de hele zorg vergaat van bestuurswisselingen.
   Een geweldige truc om verlost te zijn van de oorzaken van wantoestanden en slecht beheer; en op naar de volgende instelling met weer een veel en veel te dik salaris en een afgesproken zeer hoge bonus ALS JE ER NIKS VAN BAKT.
   Slaap maar door.
   DE PATIENT IS DE DUPE.

  3. Tja zo lang wanbeleid nog steeds beloond wordt met dikke betalingen, zullen de graaiers allemaal eerst op een zijspoor gezet moeten worden. Het wordt toch echt tijd dat we in gaan grijpen want deze graaiers hebben al die tijd al alles weg gehaald bij de mensen die zorg nodig hadden en ze zijn daardoor echt geen betere verzorgers geworden/geweest.Integendeel zelfs.
   De echte verdiéners zijn de mensen op de ‘werkvloer’en die worden aan alle kanten afgeknepen om die grote bedragen neer te kunnen tellen.Het geld moet ergens vandaan komen. Met dank aan een wederom niets gepresteerd hebbende prutsende mevrouw die had kunnen bewijzen dat een vrouw aan de top winst kon zijn , die ze dan nu gelukkig kwijt zijn.Neem dan nu maar iemand aan met verstand van zaken en geen excuusTruus in het kader van de zogenaamde emancipatie.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.