Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Achmea reikt patiënten Slotervaart de hand

Zorgverzekeraar Achmea gaat het gesprek aan met verzekerden die de dupe zijn van een maatregel waardoor ze niet of moeilijk terechtkunnen in het Slotervaartziekenhuis. Dat komt doordat Achmea nieuwe behandelingen in het Amsterdamse ziekenhuis niet langer volledig vergoedt. Dat heeft de verzekeraar maandag laten weten in het tv-programma Radar.
Achmea reikt patiënten Slotervaart de hand
Foto: ANP
Premium

Achmea gaat informatiebijeenkomsten organiseren in

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  4 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Ik vind het juist een hele goede actie van het Slotervaart. De verzekeraars krijgen veel te veel macht. Zij willen eigenlijk alles bepalen. Het enige dat zij in mijn ogen moeten doen is het geld van de verzekerden a.s.a.p. bij de ziekenhuizen en overige instanties afleveren.
   niks meer, niks minder

  3. De stap die Achmea nu zet door het Slotervaart ziekenhuis niet te contracteren is dapper, omdat Achmea hiermee ingaat tegen gevestigde belangen en opinies. Daarmee neemt Achmea de regie in het streven de gezondheidszorg betaalbaar te houden. En dat is precies wat de overheid, maar ook ik als betrokken burger, verwacht van de zorgverzekeraars.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.